Kasvinsuojeluainerekisteri
 
Hakuohjeita  
 
Valmiste

 Perustiedot   Rajoitukset   Varoajat   Luokitus ja merkinnät   Yhteystiedot   Myyntipäällys    

Perustiedot
 Valmisteen nimi:  Maatilan Strobi AM
 Rekisterinumero:  3162
 Tehoaine(et):  Atsoksistrobiini   (Määrä: 250 g/l   CAS: 131860-33-8)
 Käyttötarkoitus:  Härmän ja ruostetautien torjuntaan kaikilla viljalajeilla, ruskolaikun, syysvehnän-harmaalaikkutaudin ja vehnänlehtilaikkutaudin torjuntaan syys- ja kevätvehnällä, verkkolaikun ja rengaslaikun torjuntaan ohralla, kauran lehtilaikun torjuntaan kauralla, rengaslaikun torjuntaan rukiilla, ränsistymistä edistävien homesienten torjuntaan kaikilla viljoilla, lumihomeen torjuntaan syysviljoilla, ruoste- ja lehtilaikkutautien sekä härmän torjuntaan siemenheinällä, lehtipoltteen torjuntaan perunalla, naatti- ja harmaahomeen torjuntaan sipulilla (myös valko-, salotti-, salaatti- ja ruohosipuli), ruosteen ja harmaahomeen torjuntaan purjolla, Alternaria-sienien ja härmän torjuntaan porkkanalla, härmän torjuntaan persiljalla, juuripersiljalla ja palsternakalla, lehtilaikkutautien torjuntaan varsisellerillä, lehtilaikkutautien ja pahkahomeen torjuntaan tillillä, Alternaria-sienien ja kalkkihomeen torjuntaan kaalikasveilla (puna-, valko-, kukka-, savoy-, ruusu-, parsa-, sinappikaali (rucola) ja lehtikaali), Alternaria- ja Pythium-sienien torjuntaan kiinankaalilla, Alternaria-sienien torjuntaan lantulla ja nauriilla, lehtihomeen torjuntaan salaatilla, lehtilaikkutautien, härmän ja ruosteiden torjuntaan sokeri- ja punajuurikkaalla, Zythia-lehtilaikun, harmaahomeen ja härmän torjuntaan mansikalla, lehtilaikkutautien, härmän, ruosteen ja lehtihomeen torjuntaan herneellä, ruosteen ja laikkutautien torjuntaan pavulla, mustalaikun ja pahkahomeen torjuntaan ristikukkaisilla öljykasveilla sekä männynkaristeen torjuntaan metsätaimitarhoissa.
 Valmistetyyppi:  Suspensiokonsentraatti (SC)
 Valmisteryhmä(t):  Kasvitautiaineet (KT)
 Alkuperäisvalmiste:  Amistar
 
Rajoitukset
 Vesistörajoitus:  Älä saastuta vesiä tuotteella tai sen pakkauksella. Vältä ruiskuttamista tuulisella säällä. Vesistöihin rajoittuvilla alueilla traktoriruiskulla ruiskutettaessa on jätettävä vesieliöiden suojelemiseksi käyttökohteesta riippuen 3-30 metrin suojaetäisyys vesistöihin (ks. tarkemmat ohjeet myyntipäällyksestä). Traktoriruiskun täyttöön vesistöstä ei saa käyttää ruiskun täyttölaitetta eikä ylijäänyttä ruiskutusnestettä tai ruiskunpesunestettä saa päästää vesiin.
 Muut rajoitukset:  Valmistetta ei saa käyttää viljoilla kukinnan alkamisen jälkeen. Koska tehoaine hajoaa ensisijaisesti auringonvalon vaikutuksesta, valmisteella käsitelty peltolohko suositellaan kynnettäväksi mahdollisimman myöhään syksyllä.
 Työhygieninen varoaika:  Työhygieeninen varoaika metsätaimitarhoilla on 10 vrk.
 Pakkausten hävittäminen:  Ylijäänyt, käyttökelvoton kasvinsuojeluaine viedään vaarallisen jätteen keräyspisteeseen ja tyhjät, huuhdellut myyntipakkaukset asianmukaiseen jätepisteeseen.
 
Varoajat
 Kasvikohtaiset varoajat:  Purjo 42 vrk
Viljat 35 vrk
Tuleentuneena korjattava herne ja papu 35 vrk
Sokerijuurikas 30 vrk
Punajuurikas 30 vrk
Lanttu 30 vrk
Nauris 30 vrk
Siemenheinä 28 vrk
Ristikukkaiset öljykasvit 28 vrk
Peruna 14 vrk
Varastosipuli 14 vrk
Kaalit 14 vrk
Kiinankaali 14 vrk
Varsiselleri 14 vrk
Tilli 14 vrk
Salaatti 14 vrk
Persilja 14 vrk
Tuoreherne 14 vrk
Porkkana 10 vrk
Juuripersilja 10 vrk
Palsternakka 10 vrk
Palkoineen korjattava papu 7 vrk
Varhais- ja ruohosipuli 7 vrk
Mansikka 3 vrk
 
Luokitus ja merkinnät
Katso valmisteen luokitus ja merkinnät oheisesta myyntipäällyksestä.
 
Yhteystiedot
 Rekisteröinnin haltija:  Chemfield Oy
 Edustaja(t):  Chemfield Oy
 
Myyntipäällys
 Myyntipäällyksen_teksti.pdf    Avaa dokumentti 

 Perustiedot   Rajoitukset   Varoajat   Luokitus ja merkinnät   Yhteystiedot   Myyntipäällys