Kasvinsuojeluainerekisteri
 
Hakuohjeita  
 
Valmiste

 Perustiedot   Rajoitukset   Varoajat   Luokitus ja merkinnät   Yhteystiedot   Myyntipäällys    

Perustiedot
 Valmisteen nimi:  Maatilan Syhalotriini 2
 Rekisterinumero:  3051
 Tehoaine(et):  Lambda-syhalotriini   (Määrä: 100 g/l   CAS: 91465-08-6 )
 Käyttötarkoitus:  Tuhohyönteisten, kuten kirvojen, kahukärpäsen, ripsiäisten, rapsikuoriaisen, kärsäkkäiden, kirppojen, luteiden, sääskien, viljakukon, koiden, hernekääriäisen, kaali-, porkkana-, sipuli- ja juurikaskärpäsen, porkkanakempin, nälvikkäiden, vattukuoriaisen, karviaiskoisan, ansarijauhiaisen ja tukkimiehentäin sekä punkkien, torjuntaan kevät- ja syysrypsi-, kevät- ja syysrapsi-, vilja-, herne-, peruna-, valko-, parsa-, ruusu- kiinan-, savojin- ja kukkakaali-, lanttu-, nauris-, porkkana-, sipuli-, kevätsipuli-, purjo-, sokerijuurikas-, mansikka-, vadelma-, herukka-, karviais- ja kuminaviljelyksiltä, kurkulta ja tomaatilta kasvihuoneessa ja koristekasveista avomaalla sekä tukkimiehentäin torjuntaan havupuun taimista ennen istutusta.
 Valmistetyyppi:  Kapselisuspensio (CS)
 Valmisteryhmä(t):  Tuhoeläinaineet (TEV)
 Alkuperäisvalmiste:  Karate Zeon-tekniikka
 
Rajoitukset
 Vesistörajoitus:  Älä saastuta vesiä tuotteella tai sen pakkauksella. Vältä ruiskuttamista tuulisella säällä. Vesistöihin rajoittuvilla alueilla traktoriruiskulla ruiskutettaessa on jätettävä vesieliöiden suojelemiseksi käyttökohteesta riippuen 10-30 metrin suojaetäisyys vesistöihin (ks. tarkemmat ohjeet myyntipäällyksestä). Traktoriruiskun täyttöön vesistöstä ei saa käyttää ruiskun täyttölaitetta eikä ylijäänyttä ruiskutusnestettä tai ruiskunpesunestettä saa päästää vesiin.
 Eliövaroitus:  Mehiläisille ja kimalaisille vahingollinen kasvinsuojeluaine. Ei saa käyttää kukkivien kasvien käsittelyyn lukuun ottamatta perunaa ja hernettä. Kukkivan herneen käsittely on sallittua vain mehiläisten lentoajan jälkeen kello 22 ja 06 välisenä aikana. Käyttö lähempänä kuin 60 m mehiläispesistä on kielletty ilman mehiläishoitajan suostumusta. Valmiste on myrkyllistä hyödyllisille niveljalkaisille.
 Muut rajoitukset:  Kukinnan aikainen käsittely sallittu vain herneellä ja perunalla klo 22-06. Viljat on ruiskutettava viimeistään heilimöintivaiheessa.
 Pakkausten hävittäminen:  Ylijäänyt, käyttökelvoton kasvinsuojeluaine viedään vaarallisen jätteen keräyspisteeseen ja tyhjät, huuhdellut myyntipakkaukset asianmukaiseen jätepisteeseen.
 
Varoajat
 Yleinen varoaika:  14 vrk
 Kasvikohtaiset varoajat:  Herne 3 vrk
Kurkku 4 vrk
Tomaatti 7 vrk
Kaalit 7 vrk
Peruna 7 vrk
Lanttu 7 vrk
Nauris 7 vrk
Kevätsipuli 21 vrk
 
Luokitus ja merkinnät
Katso valmisteen luokitus ja merkinnät oheisesta myyntipäällyksestä.
 
Yhteystiedot
 Rekisteröinnin haltija:  Chemfield Oy
 Edustaja(t):  Chemfield Oy
 
Myyntipäällys
 Myyntipäällyksen_teksti.pdf    Avaa dokumentti 

 Perustiedot   Rajoitukset   Varoajat   Luokitus ja merkinnät   Yhteystiedot   Myyntipäällys