Kasvinsuojeluainerekisteri
 
Hakuohjeita  
 
Valmiste

 Perustiedot   Rajoitukset   Varoajat   Luokitus ja merkinnät   Yhteystiedot   Myyntipäällys    

Perustiedot
 Valmisteen nimi:  Fastac 50 EC
 Rekisterinumero:  1914
 Tehoaine(et):  Alfa-sypermetriini   (Määrä: 50 g/l   CAS: 67375-30-8 )
 Käyttötarkoitus:  Tuhohyönteisten, kuten kirvojen, kahukärpäsen, ripsiäisten, rapsikuoriaisen, sääskien, kärsäkkäiden, kirppojen, luteiden, kaali- ja sipulikoin, hernekääriäisen, kemppien, kaali-, sipuli- ja juurikaskärpäsen, ansarijauhiaisen sekä perhosten, torjuntaan syys- ja kevätvehnältä, rukiilta, ruisvehnältä, ohralta, kauralta, kevät- ja syysrypsiltä, kevät- ja syysrapsilta, herneeltä, pavulta, sokeri- ja rehujuurikkaalta, perunalta, kerä-, kukka- ja parsakaalilta, keltasipulilta (=ruokasipulilta), purjolta ja mansikalta avomaalla, salaatilta, tomaatilta ja kurkulta kasvihuoneessa sekä koristekasveista kasvihuoneessa ja avomaalla.
 Valmistetyyppi:  Emulsiokonsentraatti (EC)
 Valmisteryhmä(t):  Tuhoeläinaineet (TEV)
 Rinnakkaistuontivalmiste(et):  Maatilan Sypermetriini
 
Rajoitukset
 Vesistörajoitus:  Älä saastuta vesiä tuotteella tai sen pakkauksella. Vältä ruiskuttamista tuulisella säällä. Vesistöihin rajoittuvilla alueilla traktoriruiskulla ruiskutettaessa on jätettävä vesieliöiden suojelemiseksi käyttökohteesta riippuen 15-20 metrin suojaetäisyys vesistöihin (ks. tarkemmat ohjeet myyntipäällyksestä). Traktoriruiskun täyttöön vesistöstä ei saa käyttää ruiskun täyttölaitetta eikä ylijäänyttä ruiskutusnestettä tai ruiskunpesunestettä saa päästää vesiin.
 Eliövaroitus:  Valmiste on erittäin myrkyllistä pölyttäville hyönteisille ja muille niveljalkaisille. Mehiläisille ja kimalaisille vahingollinen kasvinsuojeluaine. Ei saa käyttää kukkivien kasvien käsittelyyn lukuun ottamatta hernettä. Kukkivan herneen käsittely on sallittua vain mehiläisten lentoajan jälkeen kello 21 ja 06 välisenä aikana. Käyttö lähempänä kuin 60 m mehiläispesistä on kielletty ilman mehiläishoitajan suostumusta.
 Pakkausten hävittäminen:  Ylijäänyt, käyttökelvoton kasvinsuojeluaine viedään vaarallisen jätteen keräyspisteeseen ja tyhjät, huuhdellut myyntipakkaukset asianmukaiseen jätepisteeseen.
 
Varoajat
 Yleinen varoaika:  7 vrk
 
Luokitus ja merkinnät
Katso valmisteen luokitus ja merkinnät oheisesta myyntipäällyksestä.
 
Yhteystiedot
 Rekisteröinnin haltija:  BASF Oy
 Edustaja(t):  BASF Oy
 
Myyntipäällys
 Myyntipäällyksen_teksti.pdf    Avaa dokumentti 

 Perustiedot   Rajoitukset   Varoajat   Luokitus ja merkinnät   Yhteystiedot   Myyntipäällys