Kasvinsuojeluainerekisteri
 
Hakuohjeita  
 
Valmiste

 Perustiedot   Rajoitukset   Varoajat   Luokitus ja merkinnät   Yhteystiedot   Myyntipäällys    

Perustiedot
 Valmisteen nimi:  Turex 50 WP
 Rekisterinumero:  1735
 Tehoaine(et):  Bacillus thuringiensis subsp. aizawai (kanta GC-91)   (Määrä: 50 % (w/w)   CAS: )
 Käyttötarkoitus:  Perhostoukkien torjuntaan valko-. puna-, savoijin-, suippo-, ruusu-., lehti-, kiinan-, pinaattikiinan- ”pak choi”, kukka-, parsa- ja kyssäkaalilta, sareptansinapilta, lantulta, nauriilta, omenalta, päärynältä, luumulta, kirsikalta ja kuusen siemenviljelyksiltä sekä tomaatilta, kurkulta, paprikalta ja maustepaprikalta kasvihuoneessa ja koristekasveista ja taimistoista kasvihuoneessa ja avomaalla. Minor use -käyttökohteet (off-label): Yökkösten torjuntaan munakoisolta, avomaankurkulta, kesäkurpitsalta, melonilta ja kurpitsoilta kasvihuoneessa. Perhostoukkien torjuntaan lehtisalaateilta ja muilta salaattikasveilta (Lactuca-suku, Cichorium-suku, vuonankaali, sinappikaali (rukola ja villirukola), vihanneskrassi, Brassica-suvun lehdet ja idut, mizuna eli japaninkaali, herneen ja retiisin ja muiden pienilehtisten Brassica-lajien lehdet (korjattu enintään 8-lehtisinä) (Brassica spp.)), pinaatilta ja yrteiltä kasvihuoneessa ja avomaalla. Kuminakoin torjuntaan kuminalta. Koiperhosten torjuntaan punajuurelta, retiisiltä, retikalta, mukula-, varsi- ja lehtiselleriltä, porkkanalta, keltasipulilta, valkosipulilta, salottisipulilta ja purjolta. Yökkösten torjuntaan pavuilta (Phaseolus spp.).
 Valmistetyyppi:  Ruiskutejauhe (WP)
 Valmisteryhmä(t):  Tuhoeläinaineet (TEV)
 
Rajoitukset
 Vesistörajoitus:  Älä saastuta vesiä tuotteella tai sen pakkauksella. Vältä ruiskuttamista tuulisella säällä. Vesistöihin rajoittuvilla alueilla ruiskutettaessa on jätettävä vesieliöiden suojelemiseksi 3 metrin suojaetäisyys vesistöihin. Traktoriruiskun täyttöön vesistöstä ei saa käyttää ruiskun täyttölaitetta eikä ylijäänyttä ruiskutusnestettä tai ruiskunpesunestettä saa päästää vesiin.
 Muut rajoitukset:  Resistenssin muodostumisen estämiseksi on tärkeää, että valmistetta käytetään käyttöohjeen mukaisesti (käyttömäärä, -kerrat ja -ajankohta). Torjuntaohjelmassa ei voi käyttää muita vaikutusmekanismiltaan samanlaisia valmisteita (tehoaineryhmä 11 A, ruoansulatuskanavan mikrobipohjaiset häiritsijät) yhtä aikaa.
 Pakkausten hävittäminen:  Ylijäänyt, käyttökelvoton kasvinsuojeluaine viedään vaarallisen jätteen keräyspisteeseen ja tyhjät, huuhdellut myyntipakkaukset asianmukaiseen jätepisteeseen.
 
Varoajat
 Yleinen varoaika:  1 vrk
 
Luokitus ja merkinnät
Katso valmisteen luokitus ja merkinnät oheisesta myyntipäällyksestä.
 
Yhteystiedot
 Rekisteröinnin haltija:  Mitsui AgriScience International S.A./N.V.
 Edustaja(t):  Nordisk Alkali AB
 
Myyntipäällys
 Myyntipäällyksen_teksti.pdf    Avaa dokumentti 
 Käyttöohje_MinorUse.pdf    Avaa dokumentti 

 Perustiedot   Rajoitukset   Varoajat   Luokitus ja merkinnät   Yhteystiedot   Myyntipäällys